Bemutatkozási, kapcsolatépítési lehetőség, MentorFórumra, Mentorálásra jelentkezés

közzétéve: 2022.06.18.

Tisztelt Kedvezményezett Vállalkozó!

A Támogató folyamatosan figyelemmel kíséri a "Vállalkozó Start" Program támogatottjainak igényeit, visszajelzéseit. A korábbi kérdőívek során több jelzés érkezett arról, hogy a vállalkozók szeretnék jobban megismerni egymás szolgáltatásait, termékeit, és szeretnék, ha több üzleti kapcsolat alakulna ki közöttük.

Fenti igények alapján az alábbi lehetőséggel élhetnek:

1. Bemutatkozási lehetőség:
Létrehoztunk egy viszonylag gyorsan kitölthető, bemutatkozást és kapcsolatépítést szolgáló felületet. Aki az alábbi bemutatkozó kérdőívet kitölti, el tudja érni a többi vállalkozás által folyamatosan feltöltésre kerülő információkat is, egyelőre google-táblázatos formában. A táblázatban a Ctrl+F billentyűkombinációval viszonylag könnyen kereshető az igénybe venni kívánt szolgáltatás, termék, és jól követhető, hogy a vállalkozótárs ad-e kedvezményt a többi "Vállalkozó Start"-os kedvezményezettnek. A bemutatkozó kérdőív kitöltése nem kötelező.
Elérhető ide kattintva: https://forms.gle/4896SbprmkyN8CVk6

2. Mentorfórumon kapcsolatépítés, networking
2022.06.23-án csütörtökön 18:00 órától ismét megrendezésre kerül egy MentorFórum "Networking, kapcsolatépítés a programban résztvevők között" témában online, Zoom-felületen, ahol lehet a vállalkozótársakkal ismerkedni, üzleti kapcsolatot kialakítani. A Fórumra a mentoráláshoz hasonlóan a vallalkozostart.hu oldalon saját fiókjába bejelentkezve a Fórum menüpont alatt tud jelentkezni.  
Az eseményen részt vehetnek a támogatási és a fenntartási időszakban levők is, de bejelentkezés nélkül nem tud becsatlakozni az alkalomra! A MentorFórumon nem kötelező a részvétel, nem helyettesíti a kötelezően vállalt 4 alkalmas Mentorálást sem, de kiváló lehetőség a támogatott vállalkozók számára!

Mentorálási lehetőség személyesen is
Mivel a pandémia miatti veszélyhelyzet 2022.05.31-én véget ért, folyamatosan kerülnek meghirdetésre személyes találkozásokra épülő mentorálási alkalmak is. Az online, Zoom-os alkalmak nagyon népszerűek voltak, ezért ilyen alkalmakat is folyamatosan meghirdetünk.
A Mentorálásra a vallalkozostart.hu oldalon felhasználói fiókjába bejelentkezve a Mentorálás menüpont alatt tud jelentkezni.

Aki Mentorálási alkalomra bejelentkezett, de azon nem vett részt, és nem is jelezte hiányzását időben, az 8.X Mentorálás kontroll alatt” státuszba kerül. Fenti státuszban levők sem a Mnetor-alkalomra, sem pedig a MentorFórumra nem tudnak bejelentkezni a felhasználói fiókjukban. Mivel a mentorálást végző vállalkozónak anyagi kárt okoztak, a mentoralkalmakra csak úgy tudnak bejelentkezni, hogy a mentoralas@vallalkozostart.hu email címre írt levéllel 3 munkanappal a választott időpont előtt jelzik részvételi szándékukat! A  8.X Mentorálás kontroll alatt” státuszba kerülés nem jelent felmentést a legalább 4 alkalommal teljesítendő Mentoráláson való részvétel alól, melynek teljesítéséig a Záróbeszámoló nem kerül elfogadásra, és az utolsó kifizetés nem teljesül!

  

Várjuk bemutatkozását, ötleteit, javaslatait a bemutatkozó felületen és a következő MentorFórumon is!

Üdvözlettel: "Vállalkozó Start" Program, Ügyfélszolgálat

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fenntartási jelentés beadásáról információk, kitöltési útmutató

Beszámolók benyújtási útmutatói és határidők + videós segédlet