Tájékoztató a mentorálás igénybevételének rendjéről

Tisztelt Vállalkozó!

 

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a „Vállalkozó Start” program pályázati felhívásának megfelelően a pályázással egyidőben kötelezettséget vállalt arra, hogy negyedévente egy mentorálási alkalmon részt vesz. Minimum 4 mentorálási alkalmat kell igénybe vennie, de amennyiben úgy érzi, hogy több segítségre van szüksége, akkor maximum 6 mentorálási alkalmon vehet részt.

Az alkalmakra való bejelentkezés időbeli megoszlásakor ügyeljen arra, hogy az utolsó időszakra is maradjon mentorálási lehetősége, ezért technikailag az első 9 hónap alatt nem merítheti ki az összes mentorálási alkalmat.

Folyamatosan hirdetünk meg újabb és újabb mentorálási alkalmakat, amelyekről a https://vallalkozostart.hu/ oldalon, saját fiókjában tájékozódhat.   A program során az Ön személyes felelőssége ezeket figyelemmel kísérni, időben bejelentkezni és részt venni, az újabb lehetőségek meghirdetéséről nem fogunk egyéni értesítéseket küldeni.

 A továbbiakban elvárás, hogy a projekt kezdetétől számítva negyedévente legalább egy mentoráláson részt vegyen, mivel a negyedéves beszámolóban erről számot kell adnia. Példa: Ha Önnek 2020 decemberében indult a projektje, akkor Ön feltételezhetően a 2021. januári vagy februári Beszámoló beadás mentoráláson már részt vett, és a következő negyedévében (március-május) be kell jelentkeznie a következő mentorálására, és ugyanígy minden negyedévben. Minden beszámolási időszakban legalább egy, de a 12 hónap alatt maximum hat alkalmon vehet részt.
Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy egy-egy eseményen korlátozott a résztvevők száma, ezért érdemes időben időpontot foglalni.

Egyéb fontos technikai tudnivalók:

 • Akkor tud mentorálásra jelentkezni, amennyiben Ön Mentorálásra jelentkezhet vagy Mentorált státuszba került. Ha nem ilyen státuszban van, de már elindult a projektidőszaka legalább két hónapja, akkor írjon a vallalkozostart@ofa.hu emailcímre.
 • Egyszerre csak egy mentorálási alkalomra tud bejelentkezni. Újabb mentorálási eseményre az előző részvétel leadminisztrálását követően lesz lehetősége bejelentkezni.
 • A mentorálási alkalom Zoom linkjét az adott eseményre való regisztrációt követően,  legkésőbb az esemény napján látják az adott mentorálás leírásában.
 • Amennyiben az esemény leírásában lát kérdőívet, kérjük, azt mindenképp töltse ki, mivel a beérkezett igények alapján lesz személyre/csoportra szabva a mentorálás.
 • Kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy amennyiben Ön bejelentkezett mentorálásra, de nem tud azon részt venni, viszont az esemény előtt legalább 48 órával elmulasztja az eseményről való lejelentkezést, akkor nem tud új mentorálásra bejelentkezni az adott negyedévben!
 • A mentoráláson kötelező saját teljes néven (nem rövidítés, nem becenév), forrástár azonosító (VS- 4 jegyű szám) képpel és hanggal részt venni. Gondoskodjanak róla, hogy ezek már a bejelentkezéskor álljanak rendelkezésre!
 • Ügyeljenek a pontos megjelenésre, mert a későket a mentorálásra nem engedjük be!  (maximum 10 perc késés a megengedett)
 • Kérjük, hogy ne vezetés közben jelentkezzen be az alkalomra, mert olyan információk hangoznak el, amelyek figyelmet igényelnek és közben jegyzetelni ajánlott. Aki vezetés közben jelentkezik be a mentorálásra, balesetmegelőzés érdekében kitesszük az alkalomról.
 • Kérjük, egymás között ne osszák meg a mentorálási alkalmak Zoom linkjét, mivel így olyanoktól veszik el a lehetőséget, akik időben regisztráltak! A mentor az eseményre nem regisztrált személyeket kiteszi az alkalomról.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy mindig az adott tematika alapján folyik a mentorálás, pl. a beszámoló beadás alkalmon nem vesznek át marketing témaköröket és fordítva.
 • A program végéig egyes mentorálási témákat ismétlődően hirdetünk meg, pl.: Beszámoló beadása és Marketing témakörökben.

 

Üdvözlettel:

"Vállalkozó Start" Program

Mentorok


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Programba Vonási Szerződés aláírására vonatkozó eljárásrend 2020. július 01-től.

Vállalkozás megalapítása, Regisztráció a támogatáskezelő felületen

Támogatási kérelmek beadásáról szóló pályázati Közlemény