Kockázatelemzési kérdőív kitöltése - Határidő: 2021.11.26. péntek 12:00 óra

2021.11.19.

Tisztelt Támogatott Vállalkozó!

 

Az OFA Nonprofit Kft. mint Támogató folyamatosan figyelemmel kíséri, felméri és értékeli a „Vállalkozó Start” Program keretében támogatott projektek megvalósításának kockázatait.
Amint azt a Program honlapjának Tájékoztató menüpontjában már jeleztük, felhívjuk az alábbi linken elérhető online kockázatelemzési kérdőív kitöltésére, melynek során vállalkozása működésének, projektje határidőre történő megvalósításának és elszámolásának kockázatait mérjük fel.

A kérdőívben olyan kérdések is szerepelnek, amelyeket több platformon – pl. mentorálásra jelentkezés, beszámoló készítés- is felteszünk. Amennyiben ezen adatszolgáltatások között eltéréséket, következetlenséget észlelünk, az megkérdőjelezi adatszolgáltatásának pontosságát, és azt jelzi számunkra, hogy támogatott projektje megvalósítása során kockázatokkal kell számolnunk.

A kiemelten kockázatos projekteket monitorozzuk, ezen esetekben a vállalkozók online vagy személyes monitoring látogatásra, helyszíni ellenőrzésekre számíthatnak.

A kérdőív kitöltésével, illetve a beszámolók beadásával kapcsolatos elakadás kezelésére tájékoztató ZOOM-alkalmat szervezünk 2021.11.23-án kedden 16:30-tól. A tájékoztatóra a vallalkozostart.hu oldalon felhasználói fiókjába bejelentkezve a ZOOM Ügyfélszolgálat menüpontban tud jelentkezni, és ott találja meg a belépéshez szükséges linket is.

A kérdőív határidőre történő kitöltése a Támogatói Okirat 6.1-es pontja alapján KÖTELEZŐ!

Kitöltési határidő: 2021.11.26. péntek, 12:00 óra!

Amennyiben a Tájékoztató alapján még nem töltötti ki a kérdőívet, annak kitöltését az alábbi linkre kattintva kezdheti meg:

https://forms.gle/m4yukWwDxykXh4cCA

 

A kérdőív esetleges többszöri kitöltése esetén az utoljára beküldött teljesen kitöltött kérdőív válaszait vesszük figyelembe!

Köszönjük együttműködését a kérdőív átgondolt kitöltése során!

 

Sikeres vállalkozást kívánva üdvözlettel:

"Vállalkozó Start" Program

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fenntartási jelentés beadásáról információk, kitöltési útmutató

Beszámolók benyújtási útmutatói és határidők + videós segédlet