Határidő módosítása - Elszámolások beküldése a 2021. decemberi ünnepi időszakot követően

Frissítve: 2022.01.03.

Beszámolók benyújtási határidejével kapcsolatos könnyítés
Felhívjuk azon pályázóink figyelmét, akiknek az időszakos vagy záró beszámoló benyújtási kötelezettsége 2021. december 31-ig volt esedékes, hogy a beszámoló Forrástárban történő beadási határidejét az ünnepi időszakra tekintettel 2022. január 20-ig meghosszabbítottuk!
Az év végéig esedékes beszámolók módosított határidőre történő benyújtása esetén a Támogató 2022.01.20-ig szankciót nem alkalmaz!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti határidő-módosítás kizárólag azokra vonatkozik, akiknek a beszámolóval érintett 3 vagy 6 hónapos beszámolási időszaka 2021.11.30-án járt le, így a beszámoló benyújtásának határideje 2021.12.31. lett volna.
A határidő-módosítás azokra is vonatkozik, akik a projektjüket lezárták és az összes beszerzésüket teljesítették 2021.11.30-ig. Számukra az utolsó, 3 vagy 6 hónapos időszakról szóló záróbeszámoló benyújtási határideje is 2022.01.20-ra módosul!
A határidő-módosítás továbbá vonatkozik arra is, aki a projektidőszakát 2021 novembere előtt zárta, azonban kérte, hogy a projektidőszakban meg nem valósuló dologi és beruházási költségek beszerzését a fenntartási időszak első három hónapjában is engedélyezzük, így a záró beszámolójának beadási határideje (azaz az utolsó elszámolni kívánt beszerzés teljesülését követő hónap utolsó napja, de legkésőbb a projekt kezdetétől számított 16. hónap utolsó napja) 2021.12.31-re esik! Esetükben is az utolsó, 3 vagy 6 hónapos projektidőszakról, és a fenntartási időszak elmaradt beszerzésekkel érintett részéről (fenntartási időszak 1-3. hónapja) szóló záróbeszámoló benyújtási határideje is 2022.01.20-ra módosul!

MENTORFÓRUM  ÜZLETI  AJÁNLAT: A Mentorok szervezésében megtartott Mentorfórum előadója
Bártfai Balázs ünnepi ajánlatot tett elérhetővé a Program résztvevői számára.
Az ajánlatról szóló információk IDE KATTINTVA elérhetők.

Ügyfélszolgálati változások
2022. januárjától kedden és csütörtökön a telefonos ügyfélszolgálatunk nem, (vagy csak korlátozottan) lesz elérhető, helyette a Zoom-felületen igyekszünk a megkeresésekre reagálni, és válaszolni a kérdésekre. Az előre meghirdetett időpontokra a vallalkozostart.hu oldalon felhasználói fiókjába belépve a ZOOM Ügyfélszolgálat menüpontban tud jelentkezni
 Amennyiben telefonon nem tud elérni minket, kérjük írjon e-mailt a vallalkozostart@ofa.hu címre, vagy jelentkezzen be on-line ügyfélszolgálatunkra előre meghatározott időpontokban Zoom-felületen a vallalkozostart.hu oldalon felhasználói fiókjába belépve a ZOOM Ügyfélszolgálat menüpontban!

Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk minden támogatott Vállalkozónak!



"Vállalkozó Start" Program
munkatársai










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fenntartási jelentés beadásáról információk, kitöltési útmutató

Beszámolók benyújtási útmutatói és határidők + videós segédlet