Közlemény Tartaléklistára került (VS-1008 feletti sorszámú) pályázók támogatásáról

Hatályos: 2021.08.03-tól.

Tartaléklistára került pályázók támogatása

A „Vállalkozó Start” Program lebonyolítására az illetékes minisztériummal kötött szerződés kiegészítő forrásra vonatkozó módosítása hatályba lépett, így a VS-1008 pályázati azonosítónál magasabb sorszámmal beérkezett pályázatok érvényességéről, vagy a szükséges további hiánypótlásokról az értesítések Forrástárban és e-mailben történő kiküldését megkezdtük. A benyújtott pályázatok bírálatának elhúzódása miatt a Támogatói okirattal még nem rendelkező pályázók számára lehetővé vált, hogy a projekt kezdő dátumát 2021.06.01-re, 2021.07.01-re, vagy legkésőbb 2021.08.01-re módosítsák, amennyiben az egyéb elszámolni kívánt költségekre vonatkozó beszerzés, illetve szolgáltatás igénybevétele a fenti módosított projektkezdési dátumot megelőzően nem történt meg.

Mivel a projekt megvalósításának időtartama 12 hónap, kérjük figyeljen arra, hogy a projekt kezdő dátuma és a befejezés dátuma (hónap utolsó napja) között pontosan 12 hónap teljen el!

A forrásemelés alapján minden határidőre beérkezett, érvényes pályázat támogatására rendelkezésre áll a pénzügyi forrás!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fenntartási jelentés beadásáról információk, kitöltési útmutató

Beszámolók benyújtási útmutatói és határidők + videós segédlet