A Kompetencimérésre azok jelentkezhetnek, akik korábban még nem vettek részt a "Vállalkozó Start" Program keretében kompetenciamérésen, jelentkezésüket véglegesítették, és Elfogadott státuszba kerültek.

A kialakult járványügyi helyzet miatt a kompetenciamérést on-line módon szerveztük meg.
Kérjük, mielőbb jelentkezzen szóbeli kompetenciamérésre az alábbi módon:

  1. Jelentkezzen be felhasználói fiókjába a https://vallalkozostart.hu/login oldalon
  2. A Kompetenciamérések menüpontban keressen egy Önnek megfelelő szabad helyet (ahol a jobb felső sarokban a felső szám kisebb, mint az alsó keretlétszám), és kattintson a Megtekintés gombra (ha betelnek a helyek, a következő nap újabb alkalmakat hirdetünk meg)
  3. Kérjük, olvassa el az esemény leírását, majd kattintson a Jelentkezés gombra 
  4. Miután bejelentkezett a szóbeli felmérésre, az eseményt megelőző nap végéig kapni fog e-mailben a Vállalkozó Start Ügyfélszolgálattól egy egyedi URL‑t, meeting ID‑t és jelszót, ahova a megadott időpontban be kell lépnie, továbbá tájékoztatást a rendszer használatáról 
  5. Felhívjuk figyelmét, hogy a szóbeli kompetenciamérés mellett minden jelentkezőnek részt kell venni egy on-line írásbeli kompetenciamérésen is, melynek módjáról e-mailben értesítjük. A programba csak a szóbeli- és írásbeli felmérés sikeres teljesítését követően, az eredmények megküldése után tudjuk bevonni!
A szóbeli felmérésre történő jelentkezés végső határideje: 2020. 04. 20. hétfő, 12:00 óra
Amennyiben a kompetenciamérésre legkésőbb a megadott határidőig nem jelentkezik be, és esetleges akadályoztatását 3 napon belül nem jelzi számunkra, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem kíván részt venni a „Vállalkozó Start” programban!!!
Kérjük, amennyiben a továbbiakban mégsem kíván a „Vállalkozó Start” programban részt venni, jelezze ezt a vallalkozostart@ofa.hu címre írt válaszlevelében, hogy adatait rendszerünkből törölni tudjuk!


„Vállalkozó Start” Program Ügyfélszolgálat

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fenntartási jelentés beadásáról információk, kitöltési útmutató

Beszámolók benyújtási útmutatói és határidők + videós segédlet